top of page

Mhau biedt duurzame schoonheid door middel van natuurlijke en handgemaakte cosmetica. Ons hele assortiment is vrij van synthetische materialen, chemicaliën en dierlijke ingrediënten. Dit maakt ons een kwaliteitsbewust, veganistisch en vriendelijk merk.

Onze fascinatie voor de natuur en oude tradities vormen het uitgangspunt voor de creatie van onze productlijn.
 

Geschiedenis

Mhau is geboren uit een passie voor tradities. Een nieuwsgierige vrouw en liefhebster van de natuur, het menselijk lichaam en schoonheid.

Toen ze opgroeide in Mexico, zag ze hoe haar grootmoeder en moeder planten en kruiden uit de tuin gebruikten om haar lichaam en huid te verzorgen. Ze bereidden hun eigen kleimaskers en oliën die zelfs worden gebruikt om bepaalde lichamelijke kwalen te verlichten. Haar kennis, tradities en gewoonten op dit gebied worden al generaties lang doorgegeven in haar familie.

Dit heeft er later toe geleid dat ze zich in haar werk en studies is gaan richten op onderwerpen die te maken hebben met schoonheid, wellness en de natuur.

"Echte schoonheid is gezond en geeft je een goed gevoel", zegt ze.

Het resultaat is de filosofie van Mhau

Kunstmatige cosmetica vervangen door: Unieke producten, handgemaakt met hoogwaardige ingrediënten, 100% veganistisch, natuurlijk en met respect voor onze planeet. We gebruiken geen parfums of kunstmatige kleurstoffen. 

"We love healthy beauty"

bottom of page